Duelling Piano's

 

Een wervelende show van twee piano’s en twee entertainers: The Duelling Piano’s. Waarin twee Duelling Pianoplayers samen op twee witte vleugels de zaal op zijn kop zetten. In iedere stijl en op maat gesneden voor de avond verzorgen zij een spetterende show voor iedere feestelijke gelegenheid. Uw gasten worden uitgenodigd om mee te zingen en te dansen met de tot grote hoogten stijgende Pianoplayers. Of kunnen rustig dineren en converseren terwijl The Pianoplayers het verloop van de gelegenheid op gepaste wijze begeleiden.

De mogelijkheid bestaat om het gezelschap uit te breiden met meer muzikanten, waarmee een klein orkest ontstaat. En het feest helemaal compleet kan worden. The Duelling Piano’s is een populair en uniek concept waar velen inmiddels met plezier van hebben geproefd. Een prachtig hart voor al uw partijen, een muzikaal hoogtepunt voor ieder feest. 

 

 

 

 

The duelling pianoshow - small:

2 zingende pianisten inclusief 2 witte vleugels geluid en licht voor 150 personen inclusief 4 uur spelen
 

The duelling pianoshow - medium:

2 zingende pianisten inclusief 2 witte vleugels geluid en licht + drummer of saxofonist voor 150 personen inclusief 4 uur spelen 

 

The duelling pianoshow - large:

 2 zingende pianisten inclusief 2 witte vleugels geluid en licht + drummer + saxofonist voor 150 personen inclusief 4 uur spelen

 

In overleg zijn natuurlijk andere combinatie's of shows voor meer personen mogelijk. Voor feesten en bruiloften boven de 150 personen moeten wij een aparte geluids installatie regelen.